Publicitat
Publicitat

Assemblea de la Penya Blaugrana

La Penya Blaugrana passa comptes amb els seus associats en l'assemblea general d'aquest vespre. El punt més destacat és l'augment de la quota anual de soci. 

L'increment del cost de la vida afecta també a entitats com la Penya Blaugrana de l'Escala, que aquest vespre proposarà als seus socis un increment d'entre 2 i 5 euros en la quota anual. La proposta consisteix en apujar 2 euros les quotes individuals, de 20 a 22 euros la quota infantil i sènior i de 25 a 27 la quota d'adult; i apujar cinc euros la quota familiar, que passarà de 55 a 60 la de famílies de 3 membres i de 70 a 75 la de famílies de 4 o més membres.

Aquest any 2023 serà el de la recuperació del calendari regular d'activitats de la penya després de les alteracions, suspensions i modificacions generades per la pandèmia. Entre les activitats que tornaran a celebrar-se, cal destacar-ne el campionat de butifarra, que es proposa per al mes de juny.

Abans del bon temps, l'activitat més immediata que té programada la penya, és la segona part de la xerrada "El Barça i CatalunayL'assemblea on s'han d'aprovar els comptes de l'any passat, el pressupost d'aquest any i les activitats programades està convocada per a dos quarts de nou del vespre en primera convocatòria, les nou en segona. Al local social de la Penya, al número 41 de carrer Germans Masferrer.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar