Publicitat
Publicitat

Eva Trias és l'alcaldable per Alternativa per L’Escala

L'empresària escalenca Eva M. Trias, ha fet oficial la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper mes de maig. La formació busca unificar l'espai polític constitucionalista.

Eva Maria Trias serà una de les candidates a l'alcaldia de l'ajuntament de l'Escala a les eleccions municipals de maig de 2023.Serà per 'Alternativa per l'Escala' , una formació que finalment no es va poder presentar ara fa quatre anys per un tema burocràtic a l'hora de fer les inscripcions a la junta electoral.Ara torna amb ganes i amb l'objectiu d'ocupar un espai de dretes que considera està orfe.Creu que a les eleccions de fa quatre anys molts vots que Alternativa per l'Escala hauria pogut aglutinar finalment van anar a parar al grup socialista, un vots que vol recuperar.

Tot i que no parla d'una relació directa amb el Partit Popular, Ciutadans o Vox explica que algun dels membres de la llista que està configurant són afins a aquestes formacions.

Encara parlant de la llista parla de moltes ganes de treballar i fer canvis a l'Escala.

La presentació amb públic de la candidata i d'alguns dels membres de la llista es farà a mitjans del mes de febrer.© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar