Publicitat
Publicitat

Brad Pitt i Margot Robbie, als cinemes

Les sales de cinema es vesteixen de gala per rebre 'Babylon' el més nou de Margot Robbie i Brad Pitt. Torroella aposta per estrenes menys mediàtiques i les plataformes tenen nom propi: 'The Last of Us'.

Aquest tram final de gener ens porta estrenes destacades al cinema o d'aquelles que tothom parla. Una d'elles és 'Babylon' un film que té un pressupost elevadíssim i amb estrelles internacionals com Margot Robbie, Tobey Maguire, Brad Pitt, Olivia, Eric Roberts o Max Minghella entre molts altres. El seu director és Damien Chazelle, reconegut per pel·licules com 'La la land' i curiosament a 'Babylon' tornem a tenir cinema dins el cinema, perquè la pel·lícula està ambientada els anys 20 i explica l'ascens i la caiguda de diversos personatges durant una època de decadència i depravació de Hollywood.

Als cinemes de proximitat també hi trobarem 'El fred que crema' clara candidata a guanyar el premi Gaudí a millor pel·lícula aquest diumenge i que detalla un episodi històric poc explotat a les sales de cinema. Thriller protagonitzat per Greta Fernández i Roger Casamajor. Hivern de 1943, la Sara i l'Antoni viuen en un petit poble d'Andorra. Cada dia reben notícies de la Segona Guerra Mundial, un amic els porta uns jueus per amagar-los al mateix temps que uns alemanys arriben a la zona buscant els jueus.

Aquelles que prefereixin comèdia la seva opció serà 'Una herencia de muerte', cinta britànica sobre dues germanes que amb prou feines poden gestionar la cafeteria que regenten. Així que decideixen cuidar a la seva rica tieta malalta i així cobrar l'herència, el problema el trobaran quan s'adonen que no són les úniques que volen convertir-se en hereves de la tieta.

I pel públic infantil hi trobem la cinta d'animació en català 'El prodigiós Maurice' que explica la història d'un gat de carrer que té pensada l'estafa perfecta per guanyar diners.

Torroella com cada cap de setmana arriba amb dues novetats, per un públic familiar estrena 'Hopper, el polletllebre' un jovenet mig pollastre i mig, llebre ansiós per encaixar i sentir-se estimat.

L'altre és la carena 'Broker' un drama sobre la maternitat, l'avortament, la família, l'adopció.. En general fer reflexionar sobre qui actua bé i qui malament.

Finalment, destaquem tres estrenes a les plataformes, tot i que, aquesta setmana ningú fa ombra a una de les estrenes de l'any 'The Last Of Us' disponible a HBO Max i que ja s'ha convertit en la tercera millor estrena de la història de la plataforma. Adaptació perfecta del videojoc del mateix nom amb Pedro Pascal i Bella Ramsey de protagonistes. Un virus ha deixat a la humanitat al límit de l'extinció i el món en un autèntic desert de runa i humans convertits en zombis . Els supervivents viuen en zones de quarantena on Joel sobreviu fent de contrabandista. El seu nou encàrrec li capgirarà tots els seus ideals. Ha de portar a una jove de 14 anys als afores de les zones segures per entregar-la a un grup paramilitar anomenat Luciernagas. I és que la jove pot ser la cura dels humans, perquè de moment és l'única humana infectada que no ha desenvolupat símptomes, per tant, és immune al virus.

Netflix intentarà esgarrapar minuts estirant nostàlgia amb 'Aquellos maravillosos 90', continuació de la mítica 'Aquellso maravillosos 70'. La sèrie compte amb diversos actors i actrius de la comèdia original recuperant els seus papers. Clar que els pares ara seran avis i els fills són ara els pares.

I Disney presenta l'última temporada d'Atlanta', una sèrie de comèdia, drama i molta música que gira al voltant del hip-hop, la sàtira i el racisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar