Publicitat
Publicitat

Figueres i l'Escala es baten en duel aquest diumenge

El FC l'Escala i la UE Figueres s'enfrontaran aquest diumenge a dos quarts de cinc en un partit oficial. Aquest duel de l'Alt Empordà serà sens dubte el plat fort de la jornada 14 del grup 1 de la Primera Catalana.

Aquest estiu, l'equip escalenc va perdre el porter Albert Quintanas, els centrals Albert Genís i Ayoub Jaidi i el davanter Jam Baldeh, tots van fitxar pel Figueres, mentre que el conjunt figuerenc perdia el lateral Pol Bastidas, el central Nil Congost i el jove Marc Marí que havia jugat amb el juvenil nacional, tres jugadors que van desvincular-se de la Unió per fitxar per l'equip d'Arnau Sala.

Els objectius dels dos equips sembla que és el mateix, quedar el més amunt possible i de moment són a la part alta de la taula. El Figueres, però no manté el mateix entrenador de la primera jornada. Yoyo va deixar l'equip amb la derrota contra el Can Gibert i des de llavors, el director d'orquestra és Arseni Comas.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala tanca la primera volta de la Superdivisió Masculina a casa contra l'Arteal Santiago amb l'objectiu d'esgarrapar algun punt. Sembla que l'equip titular serà Konstantin Chernov, Iker González i Norbert Tauler. El delegat del CER l'Escala, David González, sap que aquest partit serà complicat.

En bàsquet, el sènior femení visita diumenge a  les cinc de la tarda la pista del Cassanenc.

Pel que fa al sènior masculí tindrà doble ració. Derbi empordanès dissabte a dos quarts de vuit a Torroella de Montgrí i diumenge a les set, partit a Tona.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar