Publicitat
Publicitat

Un mes just per al Carnaval

El Carnaval 2023 comença a caminar. Aquest matí s’ha presentat l’edició 2023, amb un programa que pretén recuperar l’esplendor de la festa més multitudinària de les que es celebren a l’Escala al llarg de l’any. El cartell ha estat obra de d+Font

El Carnaval de l’Escala recupera aquest any la normalitat, després que el febrer de l’any 2020 fos la darrera edició que es va poder celebrar, amb una programació plena d’activitats pel cap de setmana del 19 de febrer. La programació arranca, com és tradicional, el dissabte (18 de febrer), amb la cercavila infantil, seguida de la xocolatada popular, que aquest any no es farà al pati de l’escola Empúries, sinó a la plaça de les escoles. Tot seguit, hi haurà el ball infantil de disfresses, amb Atrapasomnis i s’acabarà la jornada amb el ball de disfresses, amb Dj RKO i Tutú Keké. El dia fort és el diumenge (19 de febrer), amb la gran rua de carrosses i comparses. Després hi haurà el dinar de colles i el ball de disfresses amb l’Orquestra Mitjanit, durant el qual es donaran els premis d’aquesta edició a millors carrosses i comparses. El Carnaval es tancarà el dilluns (20 de febrer), amb el tradicional dinar de germanor, que aquest any introdueix una novetat per tal de donar-li una major animació, ja que durant el ball amb Disco Mòbil Sons hi haurà bingo i jocs musicals.

El cartell de l'edició 2023 del Carnaval és obra del dissenyador d+Font i retrata una persona vestida de pallassa a través d'un conjunt d'esferes que simulen el confetti, jugant amb tons blaus i fúcsia.

Les inscripcions per participar a la rua del diumenge, acte central del carnaval, són obertes fins dilluns vinent 23 de gener. Hi participaran vuit colles locals i hi ha lloc per a vuit colles forànies més. 

La rua tornarà al recorregut històric que comença a l’avinguda Girona (Can Parals), seguint per l’Ave Maria, passeig Lluís Albert, Port d’en Perris, La Punta, la Platja i el carrer Enric Serra. Val a dir també que, per accedir al ball de nit del dissabte, els menors de 16 anys només podran entrar-hi presentant l autorització conforme accedeixen amb pare/mare o tutor legal.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar