Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala canvia d'objectiu

El bon moment del CTT CER l'Escala a la Superdivisió Masculina de tennis taula fa canviar l'objectiu de l'equip. Ha passat de la salvació a quedar el més amunt possible.

El CTT CER l'Escala viu el moment més dolç a la Superdivisió Masculina de tennis taula quan encara resta una jornada per completar la primera volta. El taiwanès Chih-Wei Yeh, el rus Konstantin Chernov i els jugadors de casa Iker González i Norbert Tauler, amb els resultats aconseguits en els primers partits, el descens està més lluny que mai.

Lluny queden les dues últimes temporades on l'equip aconseguia salvar-se a les promocions d'ascens, la primera contra l'Hispalis de Sevilla i la segona contra el Huétor Vega de Granada. Ara, el conjunt escalenc trepitja places europees. La mala notícia, doncs que el CER va just de pressupost.

El delegat també ha parlat del nou organigrama del club, una nova estructura que farà que tot el pes no recaigui com fins ara a la mateixa persona.

González explicava també que el club tenia ganes de tornar a organitzar el Catalunya de veterans, però justament el pavelló estarà ocupat per aquelles dates i l'Escala no en podrà ser seu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar