Publicitat
Publicitat

Millores en la xarxa elèctrica del nucli antic

L'empresa Endesa completa la connexió entre els transformadors del nucli antic. Aquest gener està treballant en el passeig Lluís Albert per aconseguir-ho.

La connexió entre els diferents transformadors elèctrics existents al nucli antic s'entén com una actuació necessària per evitar bona part dels talls de llum que sovintegen a l'Escala, especialment en èpoques de més consum elèctric. La setmana passada l'empresa Endesa va endegar una actuació fonamental per completar l'anella elèctrica del nucli, en el tram del passeig Lluís Albert comprès entre el carrer del Mar i el carrer de la Casa Gran, a l'extrem nord del passeig.

Els treballs, iniciats la setmana passada, tenen una durada prevista de tres setmanes. Mentre durin les obres, no es talla el trànsit pel passeig, però sí que s'ha anul·lat els aparcaments a la zona en què s'està treballant.

Quan els treballs arribin a la zona del carrer de la Casa Gran (connexió amb el Port d'en Perris), el trànsit es desviarà temporalment pel carrer Avi Xaxu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar