Publicitat
Publicitat

Fortu, Maha i Henry marquen contra el Caldes (0-3)

El FC l'Escala guanya 0 a 3 a Caldes de Montbui amb els gols de Roger Fortuny, Maha Konteh i Henry Gilham. Jornada rodona per l'equip escalenc perquè Granollers i Lloret, els seus perseguidors, han perdut. Ha debutat el juvenil Jan Artacho.

El FC l'Escala aconsegueix la primera victòria de l'any a Caldes de Montbui. Els d'Arnau Sala s'han imposat per 0 a 3 amb els gols de Fortu, Maha Konteh i Henry Gilham. 

En el minut 15 s'avançava l'equip escalenc amb un gol de Roger Fortuny i abans del segon gol el central Nil Congost va treure la pilota des de la línia de gol i el porter Nacho Ferreti va fer una aturada magistral a la mitja hora de joc. I pràcticament al 45, Maha Konteh feia el gol de la tranquil·litat, el 0 a 2. 

Ja a la represa, destacar la lesió del capità Ignasi Massó, que va haver de ser substuït per Henry Gilham, precisament el jugador, que en el temps afegit feia el 0 a  3 final. 

El triomf número onze del curs arriba la jornada abans del gran derbi de l'Alt Emporà contra el Figueres, que aquesta jornada ha disputat el partit més atractiu del cap de setmana contra el Granollers.

Per cert, el juvenil de preferent ha guanyat 5 a 0 al Manlleu al camp de la Marca de l'Ham.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar