Publicitat
Publicitat

Berta Pellicer no serà al programa Objectiu Paki 3

Finalment, la candidata escalenca Berta Pellicer no serà al programa Objectiu Paki 3. La jove no va superar el primer càsting presencial d'on només s'escollien 18 joves dels 24 finalistes. Pellicer donava les gràcies per tot el suport rebut i agraïa per xarxes socials el regal que ha sigut poder participar del programa.

 

No ha pogut ser, Berta Pellicer la representant escalenca al concurs Objectiu Paki finalment no formarà part dels participants finals del talent show musical. Dissabte passat es disputaven les primeres semifinals, on els concursants participaven en diverses activitats i proves davant un jurat professional. Dels 24 candidats només 18 obtenien bitllet a la gran semifinal que se celebrarà aquest dissabte i d'on sortiran finalment els 10 concursants de l'Objectiu Paki 2023. El jurat format per Maria López, directora d''OP';el compositor Ramon Hernández, la cantant Non Jambi i la guanyadora de la segona temporada del programa, Martina Burón. Van proposar a Berta Pellicer dos temes com són un clàssic de Natalie Imbruglia i la cançó central de la pel·lícula Frozen amb castellà. Dos temes complicats però interpretats amb molta seguretat.

 

Moment on la candidata també va respondre les preguntes que el jurat li formulava, com per exemple quina música escolta.

 

Finalment i després d'una estona de deliberació, la concursant escalenca, la més jove del programa no va passar ronda. Berta Pellicer s'acomiadava d'aquesta aventura musical a les seves xarxes socials, amb un missatge d'agraïment per tot el suport rebut i l'experiència viscuda al llarg d'aquests mesos. Objectiu Paki continua el dissabte vinent on s'escolliran els deu finalistes per entrar al programa i gaudir d'una formació i quatre gales en directe.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar