Publicitat
Publicitat

El sènior femení guanya el duel directe contra el Sant Celoni (64-52)

El sènior femení del Club Bàsquet l'Escala es retroba amb la victòria a casa en el duel directe contra el Sant Celoni. El resultat ha estat 64 a 52 i la jugadora escalenca Júlia Espinosa ha anotat 35 punts.

El sènior femení celebra la quarta victòria del curs a casa contra el Sant Celoni. Era un duel de la part baixa i l'equip de Pau Esponellà va treballar de valent per sumar els dos punts que hi havia en joc. El resultat a la mitja part era de 25 a 15 i el resultat final va ser de 64 a 52. El millor quart de les locals i de les visitants va ser el tercer quart. Les màximes anotadores escalenques han estat Júlia Espinosa amb 35 punts, Helena Llobet amb 12 i Mercè Bolasell amb 7.

Qui no ha tingut sort ha estat el sènior masculí que ha perdut a Vic per un punt de diferència, 69 a 68. Els de Toni Espinosa tancaven el primer quart amb victòria de deu, el segon guanyant de vuit, el tercer també de vuit i quan faltaven cinc minuts pel final, els vigatans empataven a 57. Els escalencs van quedar tocats i no van saber gestionar els últims cinc minuts. El màxim anotador va ser Enric Espinosa amb 26 punts.