Publicitat
Publicitat

Poc terror a les estrenes de divendres 13

'Poker Face', 'Emily' o 'El rio de la Ira' són les estrenes destacades de la setmana a les sales de cinema. Torroella aposta per comèdia amb l'últim film de Tom Hanks i l'infantil 'El gat amb botes'. Les plataformes ens porten finals de sèrie, vikings i tot un imperi d'strippers.

 El segon cap de setmana de gener arriba amb un bon grapat de novetats a les sales, en concret un total de 12. Però els cinemes de proximitat només aposten per projectar-ne tres, perquè les sales encara són ocupades per 'Avatar' o 'Megan'. Aquesta setmana si sumarà 'Poker Face' el més nou de Russell Crowe acompanya d'Elsa Pataky, Liam Hemsworth o Molly Grace. L'australià a més exerceix de director, sumant així el seu segon llargmetratge, després de 'El maestro del agua'. Ara porta una entretinguda pel·lícula d'apostes on dóna vida a un milionari jugador de pòquer. Un home que reuneix els seus amics per fer una partida de somni amb un premi suculent. Però per a jugar, hauran de revelar alguns dels seus secrets més foscos, i a mesura que avanci la nit, descobriran el motiu real pel qual participen.

I més noms propis amb Robert De Niro, Jack Huston i John Malkovich ells són els protagonistes de 'El río de la ira' un thriller d'acció on el títol és prou explícit per no enganyar a l'espectador. Una cinta de venjança, d'homes que actuen fora de la llei i del desig d'posar fi a situacions insostenibles.

 

Aquells que busquin més tranquil·litat la seva opció serà el drama 'Emily' una cinta que explicarà la vida de l'escriptora Emily Brontë. Però que ningú esperi una autobiografia, ja que no ho és. 'Emily' explica la vida imaginada de l'escriptora. Una jove, que va morir a la primerenca edat de 30 anys, va ser una rebel i inadaptada al seu temps i que trobaria la seva veu en escriure el clàssic literari 'Cumbres borrascosas'.

El cinema Montgrí de Torroella arriba amb opció doble, per un públic adult estrena 'El peor vecino del mundo' i aquest és Tom Hanks. Un vidu rondinaire i molt obstinat que veu com l'arribada dels seus nous veïns li posa el seu món cap per avall. 

 

Pels més menuts, Torroella estrena amb versió doblada al català 'El gat amb botes' nova aventura d'aquest personatge sorgit de l'univers d'Shrek. 

 

I les plataformes continuen amb la seva tònica habitual d'oferir molt de contingut. Aquesta setmana hi trobarem tres finals d'etapa i és que Servant d'Apple Tv estrena la seva quartai última temporada, per fi sabrem qui és realment la mainadera. Sky Rojo també arriba al final on s'espera una gran batalla, així es va anunciar a temporades anteriors. I Your Honor de Movistar Plus també tanca portes amb la seva segona temporada, on les conseqüències de l'accident de cotxe seran les protagonistes principals. 

 

A banda d'aquesta tres, Netflix també estrena la segona temporada de Vikings:Valhalla on trobarem a tots els protagonistes escampats pel mapa i on la reina Emma serà una peça clau.

I tanquem el repàs amb 'Bienvenidos a Chippendales' de Disney, una sèrie on Kumail Nanjiani dóna vida a l'empresari que va fundar la primera companyia d'strippers masculins. Un imperi que amagava molts secrets.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar