Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala disputarà el segon partit de l'any a Caldes de Montbui

El debut del FC l'Escala a la nova gespa haurà d'esperar. El partit entre Caldes-l'Escala finalment serà a camp contrari. Els treballs s'han endarrerit per culpa de la humitat i això ha fet que s'hagi hagut de fer el canvi. En bàsquet, el femení jugarà a casa i el masculí a domicili. I en tennis taula, el CER té cita a Galícia.

El FC l'Escala havia de jugar el primer partit de l'any com a local a la nova gespa, però els treballs encara no han acabat. Finalment, el Caldes de Montbui contra l'Escala es disputarà a camp contrari. Els escalencs arriben a la cita després d'haver encaixat el primer empat del curs mentre que l'equip rival, nou a la categoria, va perdre el primer partit de l'any contra el Granollers per 1 a 2.

Encara en futbol, el juvenil preferent juga demà dissabte a les quatre a casa contra el Manlleu (finalment a un quart de sis) amb l'objectiu de passar pàgina de la derrota del passat cap de setmana a Granollers per 5 a 2. 

En bàsquet, el sènior masculí visita Vic, un os dur de la categoria

El sènior femení, en canvi, jugarà a casa contra el Sant Celoni aquest dissabte a les cinc de la tarda. Serà un duel directe entre dos equips que ocupen la part baixa de la taula.

I pel que fa al CER l'Escala diumenge juga a la pista del Visit Pontevedra, últim desplaçament de la primera volta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar