Publicitat
Publicitat

Ocean Cats podria proclamar-se com a flamant campió entre avui o demà

L'escalenc Sergi Franch i els altres tres vogadors que formen l'equip d'Ocean Cats podrien arribar a meta entre avui dimecres i demà dijous. Són els líders de la classificació i en qüestió d'hores podrien proclamar-se com a flamants campions de l'Atlantic Challenge, aquesta travessia a rem que ha travessat l'Atlàntic.

L’equip d’Ocean Cats si no hi ha cap imprevist de darrera hora es proclamarà com a flamant campió de l’Atlantic Challenge entre avui dimecres o demà dijous. L'arribada dels vogadors es podrà seguir en directe a través del canal d'Atlantic Campaigns de Youtube. Així ho ha detallat el compte d'Instagram de l'equip.

El desig del vogador escalenc, com va explicar en una entrevista abans de marxar, era completar els prop de 5.000 quilòmetres entre trenta i trenta-cinc dies. Sembla que es complirà.

Recordem que la travessia va començar el passat 12 de desembre a l’illa canària de la Gomera i que culminarà en breu a l’illa d’Antigua i Barbuda, al Carib. Durant el trajecte, l'escalenc Sergi Franch i la resta de companys han hagut de patir vents en contra, onades de fins a vuit metres, problemes de bateries i fins i tot s’han trencat algunes peces de l’embarcació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar