Publicitat
Publicitat

El Barça mostra interès per l'escalenc Valery Fernández

Valery Fernández, de 23 anys, podria retornar el Barça anys després. El club blaugrana ha mostrat interès pel jugador que acaba contracte amb el club gironí aquest 2023. El jugador agrada al tècnic Xavi Hernández sobretot per la seva polivalència i seria un recanvi perfecte per la sortida d'Héctor Bellerín.

El FC Barcelona s'ha interessat per l'escalenc Valery Fernández que acaba contracte amb el Girona aquest mes de juny. Així ho han publicat Futbol Total i Estadio Deportivo que expliquen també que el president blaugrana Joan Laporta estaria disposat a pagar 500.000 euros pel jugador. Valery ha cridat l'atenció del tècnic Xavi Hernández perquè el jugador de l'Escala podria jugar de lateral, de carriler i fins i tot d'extrem. Seria doncs un recanvi perfecte per la imminent sortida d'Héctor Bellerín.

Sí que és cert que Valery tenia sobre la taula la renovació amb el Girona, però a causa de l'interès del club blaugrana, la decisió haurà d'esperar. L'anxover aquest any ha agafat més protagonisme que en altres temporades. Ha jugat 528 minuts entre els deu partits de lliga i els dos de Copa i en diverses ocasions ha estat el capità, una d'elles al Santiago Bernabeu on el Girona va empatar a 1. 

Valery coneix bé el club blaugrana perquè va jugar a les categories inferiors. Posteriorment, va abandonar La Masia per retornar a l'Escala amb 15 anys. El Girona va repescar-lo en el segon any de juvenil. Va debutar amb el Peralada i va debutar a Primera Divisió quan Eusebio Sacristan era l'entrenador gironí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar