Publicitat
Publicitat

Arrenquen les rebaixes d'hivern

El comerç local tanca una bona campanya de Nadal i ja està immers en els primers dies de rebaixes. Des de la UBET també es fa una crida al guanyador de les 2023 il·lusions, l'establiment que ha repartit la butlleta amb el número 89603 ha estat Joieria Fiona.

 Ni els grans descomptes durant l'any a grans superfícies, les vendes en línia o promocions com el Black Friday han aconseguit desbancar les oportunitats de les rebaixes d'hivern. I aquests dies són molts els que busquen ofertes i grans oportunitats per bescanviar els regals que els Reis no han encertat. Els comerços del municipi també llueixen aquests dies els cartells de Rebaixes i són molts els que ofereixen descomptes del 20 al 50%. Des de la UBET s'anima a tothom a comprar a les botigues de proximitat on les rebaixes són lleials, transparents i de veritat. 

  

Els comerciants preveuen una bona campanya de rebaixes, millor que l'any passat i on el sector de la moda pot ser un dels més beneficiats. Una mica seguint la tònica de la temporada de Nadal, que enguany ha tingut tres fases molt destacades. 

 

El president de la UBET també recordava que amb la campanya nadalenca va tornar la promoció 'Aquest Nadal, repartim 2023 il·lusions' on un únic afortunat s'emporta 2.023 euros. El número guanyador és el 89603, corresponent el primer premi de la loteria del Nen que tanta felicitat ha portat a l'Escala. De moment hi ha establiment guanyador, però es desconeix l'afortunat o afortunada.

 

I amb l'inici del nou any, la UBET també està preparant assemblea de socis i el relleu de la junta actual.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar