El FC l'Escala, tot i l'empat a Bescanó, continua amb set punts de marge (2-2)

El FC l'Escala empata a 2 a Bescanó en el que ha estat el primer partit de l'any. Tot i el repartiment de punts, els escalencs continuaran tenint els seus perseguidors a set punts, que són el Granollers i el Lloret. El tècnic Arnau Sala no podrà comptar ni amb Zou Moustakim ni amb Quimo en el partit contra el Caldes perquè van ser expulsats.

2 a 2. Aquest ha estat el primer resultat del FC l’Escala en el primer partit de l’any en el derbi gironí contra el Bescanó. Els bescanonins es van avançar en dues ocasions i els escalencs aconsegueixen equilibrar el duel. Destacar que l’equip d’Arnau Sala va acabar el partit amb dos expulsats. En el 77 era expulsat Zou Moustakim i en el temps afegit Quimo. Els dos jugadors per veure dues targetes grogues.

En el minut 11, Esiaka Touray posava per davant a l’equip local i no va ser fins a la segona part, en el 72, que Fortu empatava el derbi a 1. Després del gol, era expulsat Zou Moustakim i poc després, el Bescanó es tornava a avançar amb el golàs de Ferran Nierga. Al 89, Sergi González fa fer-se un gol en pròpia porteria i l’Escala empatava el partit a 2. I al temps afegit, el central Quimo va ser expulsat. El resultat ja no es va moure més. Són declaracions de Fortu, el golejador de l’Escala.

Fortu porta ja cinc gols, els mateixos que Ignasi Massó i Henry Gilham, dos jugadors que han estat titulars aquesta jornada, però que no han vist porteria. Per cert, els dos pròxims partits contra el Caldes de Montbui i Figueres es disputaran a domicili.