Publicitat
Publicitat

Nova il·luminació led al pavelló

El pavelló estrena nova il·luminació amb l'any nou. L'ajuntment hi ha destinat una inversió de 17 mil euros que estalviaran més d'un 80% del consum que es feia fins ara. 

L'Ajuntament de l'Escala ha enllestit durant l'aturada nadalenca la intervenció en la millora de la il·luminació de la pista del pavelló municipal de l'esport. S'han canviat els 44 punts de llum per nous de tecnologia led, amb una inversió de 17 mil euros amb càrrec a la partida de transició energètica. Amb el pas a tecnologia led, el consum energètic es reduirà prop d'un 80% respecte l'actual.

El pavelló municipal de l'esport ha complert 35 anys des que es va inaugurar, l'any 1987. Al llarg d'aquest temps s'han anat fent diverses inversions en aquesta infraestructura esportiva que utilitzen setmanalment centenars d'esportistes. Sens dubte, però, la inversió de més rellevància que cal encarar de cara a un futur no massa llunyà, ha de ser el canvi de la pista.

El 40è aniversari del pavelló es commemorarà el 2027. Caldrà veure si d'ara ençà es posa fil a l'agulla i es fa realitat la millora de la pista abans d'aquesta cita.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar