Publicitat
Publicitat

Presentada oficialment la samarreta de la Cursa de la Dona de l'Escala

L'organització de la Cursa de la Dona ha presentat oficialment la samarreta a l'Ajuntament de l'Escala amb l'alcalde Josep Bofill i la regidora Marta Rodeja. Comença el compte enrere per inscriure's a la cursa que enguany lluitarà contra l'esclerosi múltiple, una malaltia que no té cura i que afecta majoritàriament a les dones.

Compte enrere per la sisena edició de la Cursa de la Dona de l'Escala, enguany dedicada a l'esclerosi múltiple. Precisament dies abans del gran esdeveniment és ja pràcticament una tradició que l'organització visiti l'Ajuntament per fer la presentació oficial de la samarreta i aquest any també ha estat així. Aquesta vegada l'elàstica serà de color taronja, precisament el color de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les inscripcions són obertes a www.curses.cat. Hi ha formalitzades en aquests moments unes cent cinquanta inscripcions, unes xifres similars a les de l'any passat per aquesta època. L'organització desitjaria que les inscripcions no es deixessin per darrera hora. 

La Fundació Esclerosi Múltiple quan va saber que la Cursa de la Dona de l'Escala 2023 lluitaria per la seva causa va rebre una gran alegria.

Pel consistori és un orgull que aquest grup de dones del municipi lluiti, des del territori, per una malaltia que afecta a tot el món. 

Les inscripcions presencials començaran aquest divendres a la tarda i dissabte al matí a l'Oficina de Turisme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar