Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala estrena el 2023 visitant el camp del Bescanó

Aquest cap de setmana, després de vint dies pràcticament amb les competicions aturades per l'aturada del Nadal, la pilota tornarà a rodar. El primer equip de futbol visita el camp del Bescanó. L'equip d'Arnau Sala ocupa la primera posició mentre que el conjunt bescanoní trepitja la zona de descens.

El FC l'Escala comença el 2023 essent el millor líder de la Primera Catalana havent sumat 30 punts dels 33 possibles i havent deixat en sis ocasions la porteria a zero. Aquest dissabte, l'equip que és dirigit per Arnau Sala té la primera cita de l'any al camp del Bescanó, un equip bescanoní que trepitja la plaça de promoció de descens a Segona Catalana i que ha perdut els últims cinc partits contra Vic, Lloret, Banyoles, Mataró i Granollers. 

Per la seva banda, els escalencs encadenen quatre victòries seguides i són, en principi, els principals favorits. Tot i les estadístiques, és un partit trampa perquè el Bescanó històricament ha posat les coses difícils a l'Escala.

L'última visita de l'Escala a Bescanó en partit oficial va ser el passat 29 de gener de 2022 quan l'equip, aleshores dirigit per Sergi Luís 'Sepu', s'imposava per un clar 1 a 3 amb el doblet d'Henry Gilham i el gol de Jam Baldeh. Sí que és cert que aquesta pretemporada, l'equip va disputar un partit amistós contra el Bescanó i va guanyar per un clar 0 a 5.

Les últimes quatre visites de l'Escala a Bescanó des de l'ascens històric a Primera l'any 2014 amb Pitu Batlle a la banqueta havien acabat amb derrota, tres desfetes quan el conjunt escalenc militava a Segona Catalana i una a Primera, el cinquè intent va ser el bo.

Per cert, el FC l'Escala i el central Abde han separat els seus camins en aquesta aturada nadalenca.

Encara en futbol, el juvenil preferent aquest dissabte a dos quarts de sis té cita a Granollers per disputar la primera jornada de 2023. Els escalencs són novens amb 16 punts i els granollerins són quarts amb 21.

En bàsquet, el sènior masculí recupera el partit contra el Ripoll dissabte a casa a partir de dos quarts de sis de la tarda. Els visitants són un clar rival directe, ja que únicament tenen una victòria més que l'equip escalenc. Recordem que els de Toni Espinosa no passen pel seu millor moment, dues victòries i vuit derrotes, resultats que els condemnava a tancar l'any a l'última posició de Segona Catalana.

I amb relació a l'Atlantic Challenge, l'Ocean Cats on tenim l'escalenc Sergi Franch i tres vogadors més continuen avançant i segueixen liderant la classificació. En cas que continuessin amb el ritme actual, arribarien a meta el pròxim divendres a la tarda.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar