Publicitat
Publicitat

Acaben les obres de restauració de la Casa del Gavià

Enllestides les obres de restauració de la Casa del Gavià. No s'hi havia fet cap reforma d'aquesta envergadura des que l'edifici va ser comprat per l'Ajuntament l'any 1985. S'hi han invertit poc més de 144 mil euros.

Ja han desaparegut les bastides que aquests últims mesos embolcallaven aparatosament l'emblemàtic edifici del Gavià, a l'oest de La Platja. I és que s'han acabat les obres de reforma que li han rentat la cara, consistents bàsicament en el nou rejuntat de les quatre façanes, canvi dels tancaments més malmeses i millores d'aïllament a la coberta. 

S'hi ha invertit una partida de poc més de 144 mil euros, sensiblement per sota dels 150 mil previstos inicialment. Des que l'adquirí l'Ajuntament, l'any 1985, que no s'hi feia una intervenció d'aquesta envergadura.

Des que és municipal, El Gavià ha acollit l'escola de música i més cap aquí l'escola d'arts plàstiques. Actualment és un espai per a exposicions temporals.

En el fulletó "l'Escala, el futur comença ara" on l'Ajuntament recollia els projectes principals del Pla de govern 2021-2023 i marcant horitzó a 2027, s'apuntava la intenció d'encarregar el desenvolupament d'un projecte interactiu i d'immersió digital com Espai de la Mediterrània.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar