Publicitat
Publicitat

Dos ferits en un incendi al carrer Puig Sec

Un incendi declarat de matinada en un restaurant abandonat del carrer Puig Sec deixa dos ferits, un d'ells greus. Els dos ferits eren ocupes de l'edifici. Un va ser traslladat a l'hospital de Figueres, i l'altre a la Vall d'Hebron, a Barcelona. Els dos ferits tenen tres gossos i els veïns s'apropen a donar-los menjar.

L'únic indicident de consideració enregistrat durant la nit de Cap d'Any ha estat l'incendi declarat pocs minuts després de la una de la matinada en un restaurant abandonat al carrer Puig Sec de l'Escala. Els bombers van ser alertats a través d'una trucada al 112.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions terrestres. El foc afectava uns 40 metres quadrats dels baixos dels restaurant, ubicat en un edifici de planta baixa i dos pisos. En poc més de mitja hora, el foc ja estava apagat. 

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar fins al punt de l'incendi tres ambulàncies, havent d'atendre dues persones amb cremades. La més danyada era una dona de 33 anys, que va ser traslladada a l'hospital de la Vall d'Hebrón de Barcelona; l'altre, un home de 39 anys va ser afectat de menys gravetat, tot i això es traslladava a l'hospital de Figueres. Els bombers van revisar la resta de l'edifici i van descartar que hi hagués ningú més a l'interior.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar