Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala ha recuperat la festa del Benvingut Nadó

Durant el 2022, l'Escala ha vist néixer una setantena d'infants, una xifra similar a la dels altres anys. L'Ajuntament, amb la pandèmia ja superada, ha recuperat la festa del Benvingut Nadó i ha fet una recepció als nous escalencs i escalenques i també a les mares i pares.

Anunci 0s

L'Ajuntament de l'Escala ha recuperat la festa del Benvingut Nadó, un esdeveniment que consisteix a fer una recepció oficial al consistori als nous escalencs i escalenques que han nascut durant aquest any 2022, enguany una setantena, la xifra podria augmentar perquè encara l'any no s'ha tancat. Algunes mares i pares s'estrenen i altres repeteixen. Cada infant ha tingut el seu diploma i el seu obsequi. Algun d'ells ja comencen a fer els primers passets. Si comparem el 2021 i 2022, el nombre de naixements és pràcticament similar. 

L'alcalde Josep Bofill ha felicitat els nous pares i mares i ha aprofitat l'ocasió per posar en valor la feina que fa Ballmanetes. La directora del centre, Anna Hostench, també ha estat a l'acte i considerava que l'etapa de 0 a 3 anys és la més important perquè és quan l'infant comença a descobrir el món que els envolta i formen la seva personalitat. L'acte, que se celebra des de 2010, s'ha fet a la nova sala de plens i la fotografia de família tradicional s'ha capturat a la plaça del consistori.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar