Publicitat
Publicitat

Pau Guinart presenta el llibre Dalí-Nietzsche a l'Alfolí

El filòsof i historiador escalenc Pau Guinart ha presentat llibre a l'Alfolí de la Sal. Es titula Dalí-Nietzsche i és fruit de la seva recerca personal  en la relació del filòsof alemany i el geni empordanès. 

La filosofia i la pintura s'han acabat trobant de la mà del llibre d'en Pau Guinart, titulat Dalí-Nietzsche. Aquest filòsof i historiador escalenc ha centrat els seus estudis a Estats Units amb la relació d'aquestes dues figures. 

El gran pintor empordanès va descobrir la figura del filòsof a la seva etapa americana i segons en Pau Guinart el punt d'unió és una vitalitat portada força al extrem, fins i tot arribant a transitar per la perillositat.

La sala del Alfolí es va omplir, on fins i tot s'hi va haver de posar més cadires. A la presentació hi va intervenir el catedràtic emèrit de filosofia de la UB Miguel Morey Farré, que destacava sobretot el bon treball de recerca que ha portat a publicar aquest llibre. 

Pau Guinart porta més de 10 anys desenvolupant els seus treballs a Estats Units i a m´ñes a més de la seva carrera com a filòsof destaca també els seus estudis i treballs audiovisuals a la New York Film Academy© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar