Publicitat
Publicitat

David Arias presenta el seu primer llibre a l'Alfolí de la Sal

"Em mates", debut literari del figuerenc David Arias ha estat presentat a l'Alfolí de la Sal. La novel·la és una barreja de realitat i ficció que pretén atrapar el lector a partir de l'aparició d'un quadre misteriós. L'autor va concebre l'obra després de la mort de la seva àvia. 

David Arias és un mestre de Figueres que ha escollit l'Alfolí de la Sal com a escenari per a presentar el seu primer llibre, titulat "Em Mates". Una novel·la curta on barreja clarament la realitat i la ficció, a partir de l'aparició  d'un quadre. La intriga que succita aquest objecte  actúa com a centre d'aquest relat, que pretén traslladar al lector el dubte del que realment és realitat o ficció. 

La novel·la també incorpora la figura del pintor Salvador Dalí, fet que encara li dona més versemblança al fil argumental. L'autor ens valora l'acollida d'aquesta estrena literària i no descarta que torni a escriure una segona obra. 

A la presentació s'hi ha atansat un nombrós públic, interessat pels detalls d'aquesta novel·la de misteri publicada per l'editorial Norfeu. Al costat d'en David Arias l'acompanyava Anna Punsí, membre de l'equip del programa Crims de TV3 i encarregada del capítol de La Noia de Portbou. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar