Publicitat
Publicitat

Els sèniors de bàsquet encaixen la cinquena derrota del curs

Els sèniors masculí i femení del Club Bàsquet l'Escala encaixen la cinquena derrota en el setè partit a Segona Catalana. Ni els de Toni Espinosa ni les de Pau Esponellà estan tenint un inici tranquil. La pròxima jornada a casa esperen retrobar-se amb la victòria.

Els sèniors masculí i femení no ho estan passant gens bé. Els dos equips veuen que els resultats no surten. Sense anar més lluny, aquesta jornada han encaixat la cinquena derrota en el setè partit del curs. 

L'equip masculí s'ha vist superat aquest dissabte a la tarda pel Santa Coloma de Farners 63 a 56. El primer quart, només tres punts anotats. No va ser-hi el tècnic Toni Espinosa ni tampoc el jugador Enric Espinosa. El màxim anotador va ser Arnau Vizcaino amb 11 punts.

I el primer equip femení no va poder sumar victòria a Blanes. Les de Pau Esponellà van perdre 52 a 41. El mal inici va acabar condemnant. La màxima anotadora va ser Laida Martínez amb 12 punts.

Els dos equips esperen retrobar-se amb el triomf aquest dissabte a casa. El femení jugarà contra el Granollers i el masculí contra la Vall d'en Bas, un equip que com l'Escala debuta a Segona Catalana.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar