Publicitat
Publicitat

L’Escala se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

L’Escala s’ha sumat aquest matí a la la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una iniciativa que neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. Sota aquestes tres erres: Reciclatge, Reutilització i Reducció, l’ambientòloga Míriam Pablos ha realitzat una xerrada a l’escola Empúries. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

En el cas de l’Escala s’ha fet una xerrada pels alumnes de tercer de primària sobre els residus i, a més, jocs de taula amb els nens per fomentar la consciènciació.

L’autora de la xerrada ha estat l’ambientòloga, Miriam Pablos que ha proposat una activitat als nens centrada en la prevenció i reducció de reidus.

A l’acte també hi ha assistit, l’alcalde de L’Escala, Josep Bofill, qui ha explicat l’acció realitzada des del municipi adherint-se a la Setmana de Prevenció de residus.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Enguany la setmana posa el focus en la Moda circular i sostenible.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar