Publicitat
Publicitat

L’Escala se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

L’Escala s’ha sumat aquest matí a la la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una iniciativa que neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. Sota aquestes tres erres: Reciclatge, Reutilització i Reducció, l’ambientòloga Míriam Pablos ha realitzat una xerrada a l’escola Empúries. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

Anunci 0s

En el cas de l’Escala s’ha fet una xerrada pels alumnes de tercer de primària sobre els residus i, a més, jocs de taula amb els nens per fomentar la consciènciació.

L’autora de la xerrada ha estat l’ambientòloga, Miriam Pablos que ha proposat una activitat als nens centrada en la prevenció i reducció de reidus.

A l’acte també hi ha assistit, l’alcalde de L’Escala, Josep Bofill, qui ha explicat l’acció realitzada des del municipi adherint-se a la Setmana de Prevenció de residus.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Enguany la setmana posa el focus en la Moda circular i sostenible.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar