Publicitat
Publicitat

Moltes opcions per acomiadar el novembre

El novembre s'acomiada amb moltes opcions a les sales de cinema entre elles 'La Mujer Rey' o 'Mundo Extraño'. El cinema de Torroella de Montgrí ens apropa comèdia amb 'Baila con la vida', a les plataformes ja hi trobem 'Miercoles', 'Echo 3' o 'Meet Cute'.

L'últim divendres de novembre arriben cosetes interessants, de fet les sales de cinema s'omplen d'opcions, tot i que, moltes no arribaran a projectar-se als cinemes de proximitat. Una de les que segur que s'estrenarà serà 'La Mujer Rey', un film d'empoderament femení ideal per commemorar el 25N amb una gran Viola Davis. Una epopeia històrica inspirada en els fets reals que van succeir en el Regne del Dahomei, un dels estats més poderosos d'Àfrica en els segles XVIII i XIX. La història segueix a una general de la unitat militar exclusivament femenina i una recluta ambiciosa. Juntes van lluitar contra enemics que van violar el seu honor, van esclavitzar a la seva gent i van amenaçar de destruir tot pel que havien viscut.

 

Amb un punt de terror, però sota l'etiqueta de drama romàntic s'estrena 'Hasta los huesos', el més nou del director Luca Guadagnino  ambTimothée Chalamet  de protagonista. Una història d'amor entre una jove que aprèn a sobreviure i un sensesostre sense drets. Els dos inicien un camí a les portes de l'Amèrica de Ronald Reagan. Però on el seu passat sempre tornarà, apareixen així malformacions genètiques, canibalisme i altres rareses. 

La comèdia ens la portarà de nou Cesc Gay amb 'Historias para no contar' on amb un ampli repartiment coral parlarà de situacions inesperades en què tothom es pot reconèixer, però que preferiria oblidar. 

I per un públic més jovenet s'estrenarà 'Un món estrany', el més nou de Diseny. Un viatge d'acció i aventures que s'endinsa en una terra inexplorada i traïdora on criatures fantàstiques esperen els llegendaris Clade, una família d'exploradors les diferències dels quals amenacen de fer malbé la seva última missió. Una opció que trobareu doblada al català.

I Torroella acabarà tancar el novembre amb aires francesos, per un costat estrena el drama 'Los pasajeros de la noche' i per l'altre la comèdia 'Baila con la vida' on una dona descobrirà que el seu marit l'enganya amb la seva millor amiga després de 30 anys de matrimoni. Es veurà obligada a tornar a la casa d'infantesa i allà tornar a conviure amb la seva germana, amb qui només els uneix la passió per la dansa.

 

I donarem finalment una ullada ràpida a les plataformes on aquesta setmana i podem veure 'Dimecres' una producció per conèixer millor aquest membre de la família Addams. Llesta, sarcàstica i una mica morta per dins, investiga una onada d'assassinats mentre fa amics i enemics a l'Acadèmia Mai Més.

L'acció arriba a Apple amb 'Echos3' una sèrie on dos homes ho donaran tot per anar a buscar a la dona d'un elles a la frontera veneçolana.

 

Disneys estrenava aquesta setmana 'Guardianes de la galaxia: Especial Felices Fiestas' l'opció nadalenca de la casa del ratolí.

 

I Amazon es posa romàntic amb 'Meet Cute' una opció amb viatges en el temps per aconseguir la cita perfecta amb l'home dels seus somnis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar