Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona de l'Escala estarà dedicada a l'esclerosi múltiple

La Cursa de la Dona de l'Escala 2023, que se celebrarà l'últim diumenge de gener, estarà dedicada a l'esclerosi múltiple, una malaltia minoritària que encara no té cura. L'organització té ganes d'arribar al miler de participants. A banda del recorregut tradicional, no faltaran activitats per moure el cos com ara el zumba o els balls en línia.

La Cursa de la Dona de l'Escala comença a escalfar motors i ja ha fet oficial la causa per la qual lluitarà. Serà l'esclerosi múltiple, una malaltia que no té cura i que afecta aproximadament unes nou mil persones a Catalunya, majoritàriament dones. Es manifesta entre els vint i quaranta anys. 

Durant la jornada, no faltaran activitats que alegrin cos i ànima.

Les inscripcions ja són obertes a www.curses.cat. Un any més, l'organització demana la col·laboració dels comerços escalencs.

L'organització de la Cursa de la Dona junt amb la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport de Ràdio l'Escala a través del programa 'El més calent a l'aigüera' emeten càpsules i entrevistes a persones que conviuen amb la malaltia.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar