Publicitat
Publicitat

Beca mobilitat per a estudiants de cicle

 La Fundació dels Oficis de l'Alt Empordà convoca unes beques per ajudar alumnes matriculats a cicles de grau mitjà amb les despeses de transport. Es pagaran 50€ al mes i la sol·licitud s'ha d'entrar abans de finals de novembre.

Amb l'objectiu de fomentar la incorporació d'alumnes als cicles formatius de grau mitjà i superior, la Fundació dels Oficis de l'Alt Empordà ha publicat la convocatòria d'una beca de mobilitat, per un import màxim de 50€ al mes per un màxim de 9 mensualitats.Poden optar-hi alumnes empadronats a la comarca i matriculats per primera vegada en un curs de cicle de grau mitjà, superior o especialització en un centre públic i acreditar l'assistència a un 75% de les classes.

S'adjudicaran un màxim de 10 beques. Si hi ha més de 10 sol·licituds s'ha establert uns barems de puntuació, on es valorarà l'informe de serveis socials, la distància a recórrer i altres circumstàncies extraordinàries.La Fundació dels Oficis, que és qui convoca aquests ajuts, la van formar l'any 2007 un grup d'empresaris de l'Alt Empordà amb l'objectiu de promocionar els oficis de la comarca a través de la formació. 

Des de la fundació s'entén que els oficis son necessaris i essencials per al desenvolupament de la societat i el funcionament de les empreses i, per aquest motiu, a través de la Fundació es vol donar valor als oficis i que aquests siguin una opció de futur per als joves de la comarca.Les sol·licituds s'han de presentar telemàticament a l'adreça info@fundaciodelsoficis.com. Tota la informació es pot consultar a través del web de la fundació, a www.fundaciodelsoficis.com



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar