Publicitat
Publicitat

Tres baixes, dos lesionats i un possible fitxatge al FC l'Escala

Pol Britos, Edgar González i sembla que també Isac Lucas han estat les primeres baixes al primer equip del FC l'Escala. A més, hi ha dos jugadores que estan lesionats, que són els dos laterals. El tècnic Arnau Sala ha manifestat que la intenció del club és fitxar una cara nova en breu. 

Amb vuit jornades disputades, el primer equip de futbol ha vist ja com tres jugadors han abandonat el vaixell. Pol Britos, Edgar González i sembla que també el segon porter Isaac Lucas. No tenien minuts i han decidit desvincular-se del club blaugrana. Britos ha fitxat per l'Empuriabrava-Castelló, González ha marxat cap a la Jonquera i Lucas té la fitxa, però ha manifestat que té ganes de marxar.

El nou segon porter és Armando Jesus, sant jaume de llierca amb passat a palamos. Atenció que el tècnic Arnau Sala anuncia que el cos tècnic podria incorporar un fitxatge ofensiu en breu. 

També s’ha de dir que Sala té dos jugadors lesionats, els dos, a més, són laterals. Estem parlant de Zou Moustakim i Nfamousa Sangare.

Moustakim va tenir una sobrecàrrega a l'abductor dret en un entrenament, però després de sotmetre's a dues ressonàncies sembla que no té res trencat, però sembla que el seu retorn és una incògnita i és que el jugador no vol forçar. I amb relació a Sangare, que va lesionar-se a Granollers quan va xocar amb un jugador rival a una tanca publicitària, avui es farà les proves per saber quin és l'abast de la lesió. Els resultats no els sabrà fins dilluns. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar