Publicitat
Publicitat

Actes previstos a l'Escala contra la violència masclista

Una xerrada sobre sexologia i una lectura dramatitzada més manifest són els actes programats a l'Escala en motiu del Dia Internacional contra la violència masclista. La xerrada, al punt jove l'Esbotzada i la lectura dramatitzada, a la biblioteca.

De totes les formes de violència masclista, les violències sexuals són les més prevalents, les més invisibilitzades i les més naturalitzades. Aquest any, pel 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, el manifest o declaració institucional centra el focus en aquest tipus de violència que té més a veure amb el poder que amb el sexe.La commemoraciód d'aquest dia internacional, divendres vinent, ha d'ajudar a reflexionar sobre un poblema. L'Escala s'ha sumat al rebuig contra la violència que s'exerceix contra les dones amb dos actes programats un, a l'espai joves l'Esbotzada, i l'altre a la biblioteca.

La xerrada a l'Esbotzada està programada per a dos quarts de sis de la tarda, amb el lema "violències masclistes i mites de la sexualitat" amb la sexòloga Beti Badia. L'acte a la biblioteca es farà a les set de la tarda. Es llegirà primer la Declaració Institucional del 25 de novembre 2022 i després l'actriu escalenca Carme Callol serà l'encarregada de la lectura dramatitzada del text "Tracta'm bé" de l'escriptora badalonina Esmeralda Berbel.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar