Publicitat
Publicitat

Primera concreció del Pla Local d'Igualtat

Es constitueixen les dues comissions tècniques del pla local d'igualtat de l'Escala. Una a nivell del conjunt del municipi, l'altra a nivell intern de l'Ajuntament.

A partir d'ara s'aniran concretant les accions concretes per elaborar aquest pla. 

Divendres passat es constituien les comissións tècniques preceptives que han d'impulsar la redacció del Pla d'Igualtat de l'Escala, l'instrument a partir del qual s'ha d'estructurar la plnaificació estratègica d'accions per a la promoció de la igualtat de gènere al municipi.El Pla d'Igualtat el formaran un conjunt de mesures que s'estableixen després d'una diagnosi de la realitat del municipi, amb l'objectiu d'encaminar-lo cap a una igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes i abolir tota discriminació per raó de sexe. El primer pas per a la redacció del pla ha estat la constitució de les dues comissions.

La redacció del pla s’ha encarregat a la consultora especialitzada Igualtat Creativa i es preveu un procés d’uns set mesos. Desrpés de la constitució de les dues comissions s'aniran succeint diferents accions en les quals caldrà una bona col·laboració de tota la població per tal que el pla sigui el màxim de representatiu per a la població de l'Escala.

L’elaboració del pla s’inicia amb la recollida d’informació quantitativa i qualitativa, una fase que inclou diferents processos, com qüestionaris online, espais de debat i entrevistes en què es preveu la participació de la ciutadania i entitats i associacions locals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar