Publicitat
Publicitat

Setmana d'estrelles a les sales de cinema

'El atracador perfecto', 'Reyes contra Santa' o 'Armaggedon Time' algunes de les moltes estrenes d'aquesta setmana a les sales. Torroella presenta 'La piel del tambor' i les plataformes una setmana més porten més estrenes que hores té el dia.

Les sales de cinema s'ompliran d'estrelles de Hollywood aquesta setmana, casualitat o no, totes les produccions arriben protagonitzades per grans noms del panorama cinematogràfic. Aquest és el cas de 'El atracador perfecto' un film basat en una història real de lladres protagonitzada per Josh Duhamel i Mel Gibson. Un encantador i atrevit lladre escapa d'una presó dels Estats Units i travessa la frontera cap al Canadà on assumeix una nova identitat. Després d'enamorar-se d'una dona a la qual no pot mantenir, comença a robar bancs i descobreix que és excepcionalment bo en això. Però aviat la policia li trepitjarà els talons iniciant així el joc del gat i la rata. 

Anne Hathaway, Jeremy Strong i Anthony Hopkins protagonitzen 'Armageddon Time' un drama del pas de la infantesa a l'edat adulta. Paul porta una infància tranquil·la en els suburbis novaiorquesos. Al costat de Johnny, un company de classe exclòs pel seu color de pell, es dediquen a fer entremaliadures. Paul creu comptar amb la protecció de la seva mare i del seu avi, amb el qual manté una molt bona relació. Però, després d'un incident, és enviat a una escola privada, on un dels membres del consell és el pare de Donald Trump. L'elitisme i el racisme sense complexos amb el qual es troba canviaran dràsticament el seu món.

Amb un punt més còmic, s'estrena 'El gran Maurice' amb Mark Rylance i Sally Hawkins,. De nou un fet real on s'explica la vida de Maurice Flitcroft, un pare de família i operador de grua que va quedar enamorat del golf després de veure un partit per televisió.

I més humor, ara espanyol amb 'Reyes contra Santa' el títol ja ho diu tot. Els Reis Mags, cansat que Santa els robi cada any el protagonisme, decideixen iniciar una guerra. Però els seus enfrontaments despertarà a un enemic comú molt més perillós, el Krampus.

I Lucy Hale i Austin Stowell, protagonitzen la comèdia romàntica 'Cariño, cuánto te odio' un film on es demostra una vegada més que de l'odi a l'amor només hi ha un pas.

 

El cinema montgrí de Torroella ens presenta 'La Piel del tambor' una producció colombiana, espanyola i italiana amb la participació d'Amaia Salamanca i Rodolfo Sancho. Un hacker informàtic irromp en l'ordinador personal del Papa deixant-li un missatge en el qual assegura que l'Església de La nostra Senyora de les Llàgrimes mata per a defensar-se.

I les plataformes una setmana més presenten un munt de novetats. Una de les destacades serà '1899' a Netflix, nova sèrie dels creadors de 'Dark' que promet molt de misteri i suspens.

 

Disney presenta 'Desencantada: Vuelve Giselle' seqüela directa d'Encantada: La historia de Giselle de l'any 2007. Nova aventura de fades, madrastres i bruixes on sembla que l'actriu Amy Adams passarà del costat bo al dolent.

 

I Apple porta 'El espiritu de la Navidad' el clàssic de Charles Dickens ara explicat des del punt de vista dels fantasmes del passat, el present i el futur a ritme de música i balls.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar