Publicitat
Publicitat

El futbol juga a Vilamalla i el CER l'Escala a casa contra el Murcia

El FC l'Escala jugarà el segon partit de la temporada com a local. Diumenge a les 12 h disputarà el vuitè partit contra el Parets a Vilamalla. Els d'Arnau Sala volen passar pàgina de la derrota contra el Granollers. I el tennis taula, té ganes de continuar sumant, aquesta jornada rep un equip que trepitja el descens.

El FC l'Escala juga contra Parets després de perdre el primer partit de la temporada contra el Granollers. Atenció que el rival ve de guanyar 4 a 1 al Can Gibert, que fins fa poc ocupava la segona posició del grup 1 de la Primera Catalana. 

En bàsquet, el sènior masculí ha ajornat el partit que tenia demà dissabte a la tarda contra el Ripoll, per tant, descansarà com el sènior femení.

En tennis taula, el CTT CER l'Escala juga diumenge a casa contra el Murcia, un dels rivals de la part baixa de la taula. De fet, trepitja el descens mentre que l'equip escalenc ocupa places europees.

En tennis, dissabte a la tarda l'equip absolut juga a la pista del Banyoles B i en pàdel, la lliga Interclubs afronta la recta final. L'equip femení de pàdel juga diumenge a les deu l'últim partit contra el GEiEG.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar