Publicitat
Publicitat

L'Escala 10, alternativa local al Black Friday

23 establiments comercials de l'Escala participen des de demà fins el diumenge 27 a la campanya L'Escala 10, la resposta local al Black Friday de les grans superfícies comercials. 

El comerç local escalenc no es rendeix a la uniformitat que imposen iniciatives comercials com el Black Friday, generalitzat des de fa pocs anys arreu. I presenta una alternativa de proximitat batejada com l'Escala 10, amb desenes d'iniciatives amb el 10 com a protagonista. Menús a 10 euros, descomptes del 10%, productes textils o de sabateria a 10€ i múltiples sortejos entre els clients de la campanya s'aniran succeïnt durant un període de 10 dies, des del divendres 18 al diumenge 27.

La d'enguany serà la segona edició de l'Escala 10. I és que la bona rebuda de la iniciativa el novembre de l'any passat ha portat l'associació local de comerciants de l'Escala a repetir-la.

L'Escala 10 es concentra en unes de les diades més dolentes de l'any, comercialment parlant, a pocs dies de l'engegada d'una de les més intenses, la de Nadal, coincidint amb la qual la UBET tornarà a promoure enguany un munt d'activitats dinamitzadores concentrades a Plaça Catalunya, que seran presentades d'aquí a pocs dies.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar