Publicitat
Publicitat

Doble visita 'Empúries virtual' en mesos d'hivern

Les visites al Jaciment d'Empúries que incorporen la realitat virtual són de les que tenen més demanda. N'hi ha dues de previstes pels propers dies i és necessari fer la reserva. Un dels punts incorporats aquesta temporada és l'antic port grec.

Anunci 0s

El Jaciment d'Empúries ha programat dues visites guiades en el format 'Empúries Virtual' pels propers dies, una per aquest dissabte dia 19 de novembre al matí i una segona pel 10 de desembre.Són visites que ajuden a submergir-se en l'antiguitat a través de la tecnologia de realitat virtual, un itinerari per les ciutats grega i romana visitant els espais més destacats.Des d'aquest estiu la visita incorpora un nou punt d'aturada, el port grec, del que s'han mostrat les novetats en les darreres setmanes.Les visites virtuals atrauen molts visitants, cosa que obliga a fer reserva per poder-hi assistir.

Tant la visita de novembre com de desembre són a les 11 del matí, d'una hora i mitja de durada i a un preu de 10 euros.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar