Publicitat
Publicitat

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà impulsa un estudi a l'entorn la salut juvenil

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà vol conèixer la realitat de la salut dels joves a la comarca. L'objectiu principal és la necessitat de detectar les necessitats i mancances i implicar-hi als agents clau i professionals de la salut

La salut del jovent preocupa i molt, després dels anys de pandèmia és un dels grups més vulnerable a problemes de salut, una situació que els professionals ja portenm mesos advertint.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha volgut posar fil a l'agulla i ha convocat una taula institucional de salut juvenil, on hi van assistit professionals, agents de salut i agents d'atenció a les persones joves. Un dels resultats d'aquesta taula de treball és el de desenvolupar un estudi que permeti detectar les necessitats vinculades  ala salut juvenil, tenint present els recursos del territori.

L'estudi s'ha encarregat a la Fundació Ferrer i Guàrdia i està previst que s'acabi i es publiqui al primer trimestre de 2023. Els objectius del estudi son: Conèixer la realitat de la salut dels joves, avaluar les polítiques i actuacions que s'han desenvolupat fins ara,el·laborar un diagnòstic en relació amb les necessitats detectades i finalment implicar a els professionals de diferents àmbits. 

De moment, la taula institucional ha estat un bon punt de partida, on ja s'ha iniciat la recollida d'informació, proporcionada pels professionals que hi van assistir.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar