Publicitat
Publicitat

Comença la campanya de reasfaltat

AVui ha començat la campanya de reasfaltat de carrers. S’ha començat per la zona de Punta Montgó i s’actuarà també a la zona de Puig Sec, Riells i camp dels Pilans. En total, enguany s’hi destinen 300 mil euros. 

Aquesta setmana les màquines de l'empresa EPSA han ocupat els carrers, començant per la zona de Punta Montgó, en una nova campanya de reasfaltat dels carrers més malmesos de la xarxa viària de l'Escala. Les primeres actuacions s'han inicat al carrer Punta Montgó, a tocar del giratori d'Ïlla Mateua. S'actuarà sobre una cinquantena de trams de carrer aplicant un total de 23 mil metres quadrats d'asfalt.

Mentre durin els treballs, els veïns dels carrers afectats van sent avisats perquè treguin els vehicles de la via pública per facilitar els treballs. La campanya, si no hi ha impediments d'última hora i la meteorologia continua favorable, hauria d'estar enllestida abans de finals d'any. L'empresa adjudicatària, EPSA, és la mateixa que va adjudicar-se les obres de la temporada passada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar