Publicitat
Publicitat

Mas Vilanera haurà d'esperar

Les obres i actuacions previstes a Mas Vilanera hauran d'esperar un temps, als pressupostos de 2023 no hi ha cap partida prevista. Tampoc es té constància que arribin les subvencions necessàries per poder afrontar el projecte. L'any vinent es dedicarà a fer gestions.

El ple municipal del mes de juliol d'aquest anys va aprovar per unanimitat la compra de Mas Vilanera, pel que es va habilitar una partida d'un milió tres-cents mil euros.La compra implicava els més de dos mil metres quadrats de mas més els terrenys que l'envolten, uns 2 mil vuit-cents més, que es sumaven a les 33 hectàrees comprades fa quatre anys per tal de protegir aquest entorn, que actua com a connector dels parcs naturals del Montgrí i dels Aiguamolls.La voluntat municipal és que l'espai es converteixi en un equipament de referència, inclosa la possibilitat de ser una de les seus reserva de la biosfera.La intenció era poder-hi començar a treballar durant el 2023, però no ha estat possible.Els fons d'altres administracions i dels Next Generation encara no arribaran.El retard en l'actuació s'afegeix, s'explica, per uns pressupostos que volen ser realistes, que entre d'altres han deixat per més endavant la urbanització dels Emperadors o l'Estany de Poma, on s'aprofitarà el 2023 per fer fer petites actuacions.Marta Rodeja ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.També es referia a les activitats nadalenques.Marta Rodeja parlava d'un nou model que implica substituir el Mercat de Nadal.

Com és tradicional es donarà la benvinguda a les festes amb l'encesa de la il·luminació nadalenca dels carrers del municipi.

L'entrevista a La Casa de la Vila es pot recuperar íntegre a la carta a www.canal10.cat.© 2023 canal10.cat - Avís legal - Contactar