Publicitat
Publicitat

Bona acollida dels cursos de Fotografia Digital a la Biblioteca Victor Català

La Biblioteca Victor Català de l'Escala apropa la fotografia digital als seus usuaris. Son tallers bàsics on els alumnes aprenen les bases de la fotografia digital, les diferències amb la fotografia analògica i un mínim d'edició digital. 

La Biblioteca Víctor Català, conjuntament amb la Diputació de Girona, ofereixen enguany un curs dedicat a tecnologíes de la comunicació i informació. Les dues darreres sessions d'aquest novembre són dedicades a la fotografía digital i els alumnes hi aprendran conceptes com la edició, aplicacions, recursos, técniques i fins i tot a fer un àlbum fotogràfic digital. 

El curs, que es du a terme a la Biblioteca Municipal Victor Català, ha tingut molt bona acollida. Es tracta d'un curs de nivell bàsic o introductori, on l'objectiu és apropar els alumnes a la fotografia digital i els diferents recursos digitals, que avui en dia fan accessible la fotografia a tot el públic. El telèfon mòbil és l'eina essencial i la que ha posat a l'abast de tothom diferents programes de captura i edició .

Tal i com ens comenta el seu professor, l'objectiu principal d'aquests cursos és la de reduir aquesta bretxa digital existent, entre els qui dominen a la perfecció totes aquestes eines i la gent a qui aquestes noves tecnologíes els hi ha arribat més tard. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar