Publicitat
Publicitat

El palista Norbert Tauler s'estrenarà al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

Norbert Tauler ha estat un dels vuit palistes escollits per competir al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. El palista del CTT CER l'Escala està molt content amb aquesta convocatòria. L'any passat, l'escollit era Iker González i enguany ha estat el seu company d'equip. La cita serà el pròxim dissabte 26 de novembre.

El palista del CTT CER l'Escala, Norbert Tauler, s'estrenarà al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que se celebrarà el pròxim dissabte 26 de novembre a la salle Bonanova. El palafrugellenc, que s'entrena i viu a Madrid, és un dels palistes escollits per l'organització per jugar la prestigiosa cita. L'anterior edició, l'escollit era Iker González i enguany, Tauler. 

Els caps de sèrie de la que serà l'edició 35 seran Quadri Aruna, Ruwen Filus, Robert Gardos i Alexandre Cassin. L'any anterior el nigerià Aruna, el qui serà el cap de cartell, va superar a la final a l'alemany Tim Boll, edició en la qual van competir per primera vegada palistes femenines: Gàlia Dvorak i Maria Xiao, enguany serà el torn de Sofía-Xuan Zhang.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar