Publicitat
Publicitat

Torna l'operació Nen del Nadal

L'Escala participa un any més a l'Operació Nen del Nadal, consistent en omplir una capsa amb un regal per a un infant del tercer món. Es coordina des de l'Església Evangèlica Baptista. Les aportacions es poden fer fins el 23 d'aquest mes de novembre.

La campanya Operació Nen del Nadal s'ha activat un any més amb la intenció de fer arribar una capsa amb un regal personalitzat a cada nen sense recursos de països desfavorits del tercer món o de països en crisi, com el cas enguany, d'Ucraïna. Una campanya altruista i amb un extens equip de col·laboradors a nivell nacional amb el tret en comú que tots hi participen voluntàriament, sense cap retribució a canvi. L'eix principal de la campanya és l'amor, explica el pastor de l'església evangèlica baptista de l'Escala, centre que coordina la campanya a nivell local de l'Escala.

Els interessats en participar a la campanya poden omplir una capsa de sabates de la talla 40 aproximadament i lliurar-la al punt de recollida. Si ho desitgen, també poden recollir la capsa unificada dela campanya que se'ls lliurarà gratuïtament a l'església mateix. A la caixa s'hi ha d'identificar si el regal és per a un nen o una nena i s'ha d'identificar també segons tres grups d'edat, de 2 a 4, de cinc a nou o de deu a catorze.

A la capsa s'hi pot incloure una carta personal i aquells qui ho vulguin també una foto, amb la idea dec rear vincle amb els nens i les seves famílies. I, sobretot, s'ha de fer un donatiu de 10€, fonamental per a finançar l'enviament de les capses.La campanya va néixer fa onze anys. Enguany es fa recollida en set països diferents i se'n beneficien nens i nenes de 114 països d'arreu del món. L'Església Evangèlica és el novè any que hi participa, si bé només des de l'any passat s'ha comunicat a tota la població que vulgui participar-hi.

La recollida de capsetes estarà oberta fins el dimecres de la setmana vinent, 23 de novembre. El punt de recollida és la seu de l'església evangèlica baptista, al carrer de Gràcia, 56 o bé al domicili del pastor Pepeluís Sánchez, al número 36 del carrer Perris. En la campanya de l'any passat es van recollir més de mig centenar de capses, una xifra que es voldria superar en aquesta edició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar