El Bellcaire de Pitu Batlle deixa enrere a Palafrugell i Vilajuïga

El tècnic escalenc, Pitu Batlle, ha començat de manera magistral la segona temporada amb el Bellcaire de Tercera Catalana. Amb nou partits disputats, els bellcairencs han guanyat vuit partits i n'han empatat un. Són els líders en solitari del grup 16 i els seus perseguidors tenen set punts menys.

El Bellcaire de Pitu Batlle encadena la vuitena victòria consecutiva al grup 16 de la Tercera Catalana i tanca la jornada amb 25 punts. Els seus perseguidors, Palafrugell i Vilajuïga, tenen set punts menys. El triomf d'aquesta jornada ha estat la victòria número vint-i-sis de Batlle a la banqueta baix-empordanesa.

L'escalenc ha dirigit ja un total de quaranta-un enfrontaments amb els blaus. Divuit victòries van ser a la temporada anterior (18 victòries, 6 empats i 8 derrotes) i vuit a l'actual (8 victòries, 1 empat i 0 derrotes). Enguany, els bellcairencs encara no saben el que és perdre. Van empatar a la primera jornada a 3 contra el Palafrugell de Sepu i a partir de llavors, tot victòries, vuit. El capità de l'equip, Josep Molinas, ens explica que és el millor inici del Bellcaire a Tercera Catalana.

Ara bé, el triomf d’aquesta jornada a casa contra el Pals ha costat molt. Els visitants van col·locar-se amb l’1 a 3 en el minut 51. Els de Batlle, després del gerro d’aigua freda, van reaccionar ràpidament amb la diana de Lamin Jabbie, de penal. L’empat a 3 arribaria gràcies a Samba que es plantava sol davant del porter després de signar una gran jugada individual. Samba feia un minut que acabava d’entrar. I a dos minuts pel final, jugada individual de Mohamed Zayzoun per la banda dreta que culmina amb el gol dels tres punts després d’un cacau amb el peu dret.

El primer gol local el signava Sergi Barceló a la primera part. Amb aquesta victòria per 4 a 3, el Bellcaire conserva, òbviament, la primera posició. Palafrugell i Vilajuïga són ara els rivals més directes tot i que hi hagi cert avantatge. El que sí que és cert és que l'equip veí, enguany, no té ni Viladamat ni Bisbalenc per sobre d'ell. La pregunta és fàcil: serà l'any del Bellcaire?

A les files bellcairenques un dels escalencs que hi juga és Oscar Dominguez. Deixava aquest estiu el Besalú per fitxar per un equip del costat de casa.

Domínguez ha estat convocat set vegades, de les quals sis ha estat titular. Per cert, aquesta jornada, el Viladamat de Botxi Minic ha aconseguit la primera victòria del curs i ha abandonat l'última posició del grup 1A de Segona Catalana.