Publicitat
Publicitat

43 anys de la Penya Blaugrana de l'Escala

La Penya Blaugrana de l'Escala celebra el seu 43è aniversari amb un dinar de germanor compartit per 160 persones. Entre els assistents hi havia representants de 13 altres penys. El president David Falgàs destaca la bona salut de l'entitat.

La Sala Polivalent es va vestir de festa ahir al migdia per acollir la festa d'aniversari de la penya blaugrana, una de les entitats locals més longeves, que ha arribat enguany als 43 anys. Bona assistència al dinar, amb un total de 160 comensals, entre ells representants de 13 altres penyes barcelonistes de Barcelona, la Catalunya central i Catalunya Nord, i un ambient molt festiu van acompanyar aquesta festa. 43 anys donen per haver-ne viscut de tots colors però, en definitiva, l'entitat presenta una molt bona salut i el seu president, David Falgàs, mira cap al futur amb il·lusió i optimisme.

La festa d'ahir s'arrodonia amb ball a càrrec del grup Panxuts Beer Band, que va animar part dels assistents a ballar amb un repertori de grans èxits del pop internacional. Un detall especial va arribar quan van convidar a pujar a l'escenari Xavi Besa, membre de la penya, a acompanyar-los cantant una cançó, després de fer una reivindicació a favor de la investigació de la malaltia del Parquinson, que l'any passat se li va detectar a ell mateix.En un lateral de l'escenari, com en altres ocasions, s'havia habilitat un fotocall amb les reproduccions de la Copa del Rei, la copa de la Lliga i la Champions. Un títol, aquest últim, del qual aquesta temporada el Barça ja ha estat eliminat. Tot i això, David Falgàs, mira amb optimisme una temporada en la qual el Barça va líder de la Lliga i lluitarà per la Copa del Rei i l'Europa League.

A la mitja part del ball, la festa es va completar amb el sorteig de nombrosos lots cedits pels comerços col·laboradors de la Penya. Tots els assistents podien ja comprar les participacions de Loteria Nacional que la Penya encarrega cada any.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar