El Granollers fa tocar de peus a terra a l'Escala (5-1)

El FC l'Escala encaixa la primera derrota de la temporada a Granollers de forma contundent, per 5 a 1. La derrota no té com a conseqüència perdre el liderat perquè el segon, que era el Can Gibert, ha perdut clarament a Parets. Els perseguidors ara són Caldes de Montbui i Figueres, que tenen cinc punts menys.

Tard o d’hora havia de passar. Ha estat aquesta jornada número 7 a Granollers on el primer equip del FC l’Escala perdi els primers punts del curs. I ha estat contundent, 5 a 1. És cert, que els granollerins van estar molt fins en atac tal com ho demostra el resultat. El gol de l’honor dels escalencs el signava el capità Ignasi Massó. El resultat en aquell moment era de 4 a 1.

Arnau Sala va escollir per l’ocasió a Ferreti, Quimo, Nil Congost, Pol Bastidas, Marçal Saenz, Alex Sanchez, Maha Konteh, Henry Gilham, Marc Marí, Pep Vergara i Ignasi Massó. La primera part va acabar amb un contundent 4 a 0. Isaac Serna feia el primer en el minut 12, David Garcia feia el segon en el 20, Ivan Garcia feia el tercer en el 24 i David Garcia feia el doblet en el 38.

Amb aquest resultat, Sala feia tres canvis per revolucionar el partit, però no va ser possible. Les entrades d’Abde, Peter Valencia i Roger Fortuny no van servir per eixugar la diferència. De fet, el Granollers feia un gol més amb el gol de penal de Maude Baldeh.En aquest partit va ser suplent, per segona setmana consecutiva, Zou Mostakim, que no va jugar, i Pau Castells va disputar els primers minuts. Entrava en el minut 64.