Publicitat
Publicitat

Black Phanter Wakanda Forever, l'estrena de la setmana

Les sales acullen aquesta cap de setmana la coproducció catalana 'As bestas',les diferències entre homes i dones a l'hora de resoldre conflictes. També arribarà, 'Black Panther: Wakanda Forever', després de la mort de l'actor protagonista de la primera part. Torroella portarà dues opcions i les plataformes s'han vestit de gala per estrenar la cinquena temporada de 'The Crown' i les primeres opcions nadalenques.

Amb el novembre ja en dansa, les distribuïdors s'afanyen per estrenar les grans produccions de l'any. Aquesta setmana en trobem dues d'elles. Una serà l'esperada 'Black Panther: Wakanda Forever' segona entrega de les aventures ambientades en aquesta civilització amagada i amb una tecnologia molt avançada de la casa Marvel. Un film que ha traslladat el pes de l'argument a les seves actrius, després de la pèrdua de l'actor principal TXÀDWIK BÓUSMaN.

Rodrigo Sorogoyen ens porta 'As Bestas' , un film que arriba a les sales amb diversos premis sota el braç. Un film tens i dens, on serem testimonis de l'odi de dos germans gallecs als seus veïns francesos. Un fet que anirà augmentant la tensió, fins a arribar a límits insospitables per la instal·lació d'un parc eòlic.

I l'opció doblada al català la trobem amb el film holandès 'Capitana Nova'. La història d'un pilot de combat que fa un viatge a través del temps per salvar el món d'un futur desastre ambiental.

Torroella estrenarà aquest cap de setmana dues opcions, per un públic familiar arriba 'Lilo, mi amigo el cocodrilo' una divertida història al voltant d'un jove i el seu nou millor amic. Un cocodril que li encanten els banys, el caviar i la bona música.

I sense deixar l'humor, però per un públic més adult, estrenen 'Mira cómo corren' tot un homenatge a les novel·les d'Agatha Christie. Aquí un desesperat productor de cinema de Hollywood es proposa convertir en pel·lícula una popular obra de teatre. Quan membres de la producció són assassinats, un cansat inspector i una agent novell, es trobaran enmig d'una intrigant novel·la policíaca.

I les plataformes no es queden enrere estrenant les últimes superproduccions de l'any. Aquesta setmana en tenim un exemple amb 'The Crown'la sèrie que relata la vida de la reina Elizabeth II. La seva cinquena i penúltima temporada, ens trasllada els anys 90 on veurem l'Annus Horribilis de la reina, la separació de Carles i Diana de Gal·les, la pressió de la premsa... en fi una nova temporada per fer un repàs històric des del punt de vista de la reialesa britànica.

Netflix també ha inaugurat oficialment aquesta setmana la seva campanya de Nadal. Ho ha fet estrenant 'Navidad de golpe' una superproducció blanca amb tots els clixés d'aquests tipus de pel·lícules. El ganxo més important d'aquest film recau amb el retorn a la pantalla de l'actriu Lindsay Lohan.

Qui també torna aquesta setmana és David amb la temporada 3 de 'Mythic Quest: banquete de cuervos', la sitcom americana on seguim un estudi on es porta a terme el videojoc més rellevant del moment. Però on les verdaderes lluites les trobem a les oficines.

I amb un estil totalment diferent, Filmin presenta 'Mi vacío y yo' una opció LGTBI on seguim el viatge de Raphaëlle Pérez en el seu canvi de gènere. El film no opta a la denúncia, esdevé una crònica d'esperança, identitat, diferència i l'art del cinema per detallar i visibilitzar el fet.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar