Publicitat
Publicitat

Josep Ma Guinart, nou conseller de Foment del Treball

Josep Ma Guinart s'incorpora a l'equip de consellers de la presidència de Foment del Treball, la patronal catalana, a petició del president Josep Sánchez Llibre. Intervindrà en qüestions vinculades amb l'energia, les telecomunicacions, l'audiovisual o el transport.

L'última reunió de la Junta Directiva de Foment del Treball, la confederació que representa els empresaris i la indústria catalana ha acordat la renovació de l'equip de consellers de la presidència. I ha incorporat el qui fou alcalde de l'Escala entre 1995 i 2003, Josep Maria Guinart. El càrrec, de caràcter no retribuit li arriba a Guinart dos anys després d'haver deixat l'última responsabilitat que havia exercit a Madrid com a membre del Consell Nacional dels Mercats i la Competència. 

Josep Maria Guinart va ser membre del Consell Nacional dels Mercats i la Competència de 2013 a 2020. Abans havia estat conseller del Consell Nacional de l'Energia, entre 2011 i 2013. Energia, telecomunicacions, audiovisual, transports seran les àrees en les quals Guinart exercirà d'assessor a la presidència de Foment del Treball. Adaptar-se i seguir el procés de transició energètica cap a fonts més respectuoses amb el medi serà un dels reptes a seguir des de Foment.

Però també ha explicat Guinart que una de les tasques encomanades pel president Josep Sánchez serà assessorar en matèria de telecomunicacions, mercat audiovisual o transports, sectors econòmics estratègics de qualsevol país, des de l'òptica d'afavorir-ne la competència.

Al costat de Josep Maria Guinart, s'han incorporat altres tres consellers a Foment del Treball com Elsa Artadi, Toni Isac i Laura Pellisé.

El consell de la presidència es completa amb Marta Angerri, Valeriano Gómez Sánchez, Enrique Lacalle, Vicente Martínez-Pujalte, Àlex Sáez Jubero, Manel J. Silva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar