Publicitat
Publicitat

L'equip de Tercera Estatal de tennis taula aspira a les promocions d'ascens

El segon equip de tennis taula competeix una temporada més a la lliga de Tercera Estatal. L'objectiu que s'ha marcat l'equip és ambiciós, classificar-se, si es pot, per disputar les promocions d'ascens de categoria. De moment, la plantilla formada per David González, Xavier Magró i Jan Lagares han guanyat tres dels cinc partits jugats.

L'equip de Tercera Estatal del CTT CER l'Escala ha disputat ja els cinc primers partits de lliga i tres han acabat amb victòria i dos amb derrota. Els triomfs han estat contra la Garriga (4-2), l'Olot (3-4) i el Ripoll (4-2) i les desfetes contra el Cassà (4-3) i Tramuntana (3-4).

La plantilla està formada per David González i els joves Xavier Magro i Jan Lagares. González ens comentava que l'equip lluitarà per oscil·lar entre les primeres posicions, i si és possible, arribar a disputar les promocions d'ascens.

L'últim partit disputat ha estat contra el Ripoll i el resultat ha estat positiu, 4 a 2. González guanyava a Eduard Morató i Gerard Romero per 3 a 1. Per la seva banda, Magro perdia contra Xavier Selles per 2 a 3 i guanyava per 3 a 0 a Eduard Morató. I Lagares s'imposava primer a Gerard Romero per 3 a 1 i després cedia contra Xavier Selles per 0 a 3. El pròxim partit de l'equip serà a Parets. Els altres rivals seran el Calella, Cardedeu, Lliçà, Bàscara i Vilablareix.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar