Publicitat
Publicitat

ERC es queixa d'inseguretat a Riells

ERC posa de manifest les queixes de veïns de Riells per inseguretat ciutadana al barri. El regidor de governació respon que la justícia ajuda poc la policia si deixa lliures els delinqüents comuns poques hores després de ser detinguts.

El canvi horari d'hivern, que fa que fosquegi més aviat, ha accelerat la sensació d'inseguretat  al barri de Riells, segons la portaveu d'ERC, Etna Estrems. Així ho va exposar públicament en el darrer ple, tot recollint les queixes rebudes dels veïns de la zona.

Des del govern, el regidor de Governació, Robert Figueras va respondre que s'hi està a sobre tot afegint que la qüestió té difícil solució si el delinqüent que és detingut queda en llibertat a les poques hores. I va derivar la qüestió, en tot cas, a la reunió de la Junta Local de Seguretat.

En el mateix apartat de precs i preguntes, també ERC va demanar al govern si tenia res previst per intentar reduir el consum elèctric de l'enllumenat públic.

A la qual cosa responia altre cop el regidor Figueras:

Sobre la il·luminació nadalenca, la tinent d'alcalde Marta Rodeja va puntualitzar també que s'ha volgut atendre la petició de la UBET i que també se n'ha posat més a la plaça Catalunya, on aquest any es tornarà a instal·lar una pista de patinatge durant la campanya nadalenca.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar