Publicitat
Publicitat

Convocatories de subvencions per restauració de façanes i beques menjador

S'obren les convocatòries per poder optar a subvencions per a la restauració i millora de façanes i també per poder optar a beques menjador. Ambdues convocatories estaran obertes fins el 15 de desembre de 2022.

L'Ajuntament ha fet l'anunci, a través del Butlletí Oficial de la Província de Girona, de l'obertura del període per poder optar a dos processos de subvencions. Un d'ells adreçat a la restauració i millora de les façanes d'immobles i establiments comercials  i l'altre per les Beques Menjador dels centres educatius del municipi. Totes dues convocatòries s'allargaran fins el 15 de desembre, que serà la data límit de presentació de les sol·licituds. 

En el cas de la convocatòria per a la restauració de façanes comprèn aquelles actuacions realitzades entre l'1 de Juliol de 2021 i els 12 mesos des de la data de concessió definitiva. S'hi podran presentar particulars i empreses que no hagin rebut subvenció municipal pel mateix motiu en els darrers 10 anys. 

S'espera que s'hi puguin presentar nombrosos projectes i que la convocatòria tingui èxit

En paral·lel i amb el mateix perídode presentació s'ha convocat la subvenció per a Les Beques Menjador per als centres escolars del municipi. Hi podran optar els alumnes empadronats a l'Escala que hi tinguin residència efectiva  i que estiguin matriculats per al curs 2022-2023 ens els cursos d'educació infantil i primària.

 Aquesta convocatòria esta destinada per acabar de completar la subvenció de la Generalitat, estimada en un 70%. Aquest 30% proporcionat per l'ajuntament està enfocat sobretot cap a families monoparentals, amb rendes baixes, desestructurades o en perill d'exclusió, entenent  que l'Ajuntament es farà càrrec de la totalitat del import en els casos excepcionals que hagi fallat aquest primer tràmit de la Generalitat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar